Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 2 de juliol del 2012

Prealerta Infocat per risc d'incendi forestal a Terres de l'Ebre, sud de Ponent i Alt Empordà

La situació de sequera combinada amb el vent d'avui manté el risc al terç sud i a l'extrem nord-est de Catalunya. Les comarques amb més risc avui són: Baix Ebre, Montsià, Ribera d'Ebre i Terra Alta (Terres de l'Ebre); Baix Camp i Priorat (Camp de Tarragona); Garrigues i Segrià (Lleida); i l'Alt i Baix Empordà (Girona). A aquestes comarques el vent previst pot incrementar el risc d'incendi forestal per motiu de les velocitats previstes i de la baixa d'humitats relatives que suposarà (component nord - oest bàsicament). En el cas de l'Alt Empordà el vent previst és tramuntana.
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha emès aquest matí una nova prealerta del pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT, per les previsions de risc d'incendi forestal durant el dia d'avui a 10 comarques catalanes, sobretot, de les Terres de l'Ebre, però també del Camp de Tarragona, Lleida i Girona.

Els consells de prevenció davant el risc d'incendis forestals, fent especial èmfasi en no llençar burilles o llumins des del cotxe encara que semblin apagats i evitar realitzar qualsevol activitat que generi un risc d'incendi. Si diviseu alguna columna de fum, truqueu al telèfon d'emergències 112.  


Article: MónSOStenible
Font: Protecció Civil

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook