Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 25 d'agost del 2017

Portal immobiliari: Casa senyorial en venda

Es tracta d'una gran finca tota de pedra, de 1571m2 construïts en terreny de 625m2. De grans dimensions i amb amb una torre de 3 pisos, cellers, graners, estables, cisterna... aquesta propietat, que dóna a tres carrers, es troba situada al bell mig d'un poble de la Segarra, a prop de Cervera i de Tàrrega. Totalment rehabilitada i conservada, per entrar-hi a viure. Ideal per a vivenda familiar, residència, casa rural, hotel amb encant... Moltes possibilitats.
 -  -  <br />  <br />  
La finca, de 625m2 de terreny i 1571m2 contruïts, es troba al centre del poble i disposa de cuina equipada, 9 habitacions -algunes amb alcoba-  (possibilitat d'ampliar el nombre d'habitacions), estudis, sales de jocs, biblioteca, 3 banys, 6 llars de foc, terrasses amb porxo, cellers, estables, graners, i 2 patis interiors comunicats (tot perfectament conservat). Disposa de calefacció a gasoil, aigua, llum i tots els serveis.
Originària del 1768, la finca està totalment rehabilitada, conservada i actualitzada. Per entrar-hi a viure.
Ofereix moltes possibilitats com a vivenda, però també com a residència, casa rural, hotel amb encant, centre per convencions o trobades, etc.
Preu: 680.000€
Telèfon de contacte: 973.532 981 (tardes)
Article: Portal immobiliari monSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook