Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 17 de desembre del 2013

Per Nadal, fem un consum sostenible

Algunes de les propostes serien: consumir productes locals i no contribuir al malbaratament alimentari; evitar utilitzar vaixelles de plàstic d'un sol ús; no fer servir embolcalls innecessaris i així reduirem la generació de residus; reciclar bé els residus i dispositar-los en els contenidors de recollida selectiva; moderar la il·luminació i la calefacció; i utilitzar el transport públic per als desplaçaments. L'objectiu és posar de manifest que les petites aportacions de cada ciutadà també són importants per a la protecció del medi ambient.
La Diputació de Barcelona treballa per avançar cap a la sostenibilitat, tenint present els impactes ambientals d'un consum excessiu i concentrat en el temps, com són les festes nadalenques. Per això, ha editat un seguit de consells per aconseguir fer, entre tots, un Nadal més sostenible.

Per això facilita als ajuntaments una guia amb 36 consells però que molts d'ells es poden fer extensibles a tots els dies de l'any. Les recomanacions es distribueixen en vuit apartats corresponents als àmbits de la natura, els àpats nadalencs, els residus, els regals, les joguines, la mobilitat sostenible, l'energia i el comerç just.

Article: MónSOStenible
Font: Diputació de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook