Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 23 d'octubre del 2017

Rehabilitació d'edificis sense consum

El centre tecnològic Eurecat-CTM ha presentat una nova tecnologia per facilitar la presa de decisions tècniques en rehabilitacions energètiques en edificis no residencials, amb la finalitat de promoure el desenvolupament d'edificis de consum d'energia gairebé nul (nZEB) amb un cost òptim.
Aquest nou producte actualment està en fase de valorització tecnològica per part d'Eurecat, que considera que pot esdevenir una eina molt interessant per a les empreses i entitats relacionades amb el sector energètic. El motor de càlcul es basa en la definició arquitectònica de l'edifici quant a solucions passives, com la volumetria i l'orientació, i actives, com la climatització i les energies renovables, a més de tenir en compte les condicions climàtiques, com la radiació solar i la temperatura, i les hores d'ús.

La Fundació CTM Centre Tecnològic forma part del centre tecnològic Eurecat (membre de TECNIO), que aplega l'experiència de més de 600 professionals que generen un volum d'ingressos de 43 milions d'euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses. R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d'alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona i Amposta i amb una seu a Brasil, participa a 160 grans projectes consorciats d'R+D+i nacionals i internacionals d'alt valor estratègic i compta amb 73 patents i 8 spin-off. El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresaArticle: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook