Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 20 de desembre del 2017

Nous distintius de qualitat ambiental per a establiments turístics

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha concedit el Distintiu de garantia de qualitat ambiental a l'establiment de turisme rural Cal Barceló, de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp, al càmping Prades Park, de Prades, també al Baix Camp, a l'Hostatgeria de Poblet, de Vimbodí i Poblet a la Conca de Barberà i a l'hotel Barcelona Catedral, ubicat al carrer Capellans de Barcelona.
Per a l'atorgament s'han tingut en compte criteris d'estalvi i eficiència energètica, especialment en l'àmbit de la il·luminació i la climatització, així com d'estalvi d'aigua, de gestió de residus, de compra de productes ecoetiquetats, de mobilitat, de formació ambiental dels treballadors i també de comunicació i promoció entre els usuaris i treballadors.

A banda, l'establiment de turisme rural Casa Arrufat de Nalec (Urgell) ha renovat per tres anys més el seu distintiu.

A Catalunya, més d'un centenar d'establiments turístics disposen d'alguna certificació ambiental, la majoria, una seixantena, del Distintiu de garantia de qualitat ambiental. La resta ostenten l'Ecolabel o l'EMAS. Aquests allotjaments contribueixen a la transició vers una economia circular, adoptant sistemes voluntaris de gestió ambiental i d'ecoetiquetatge.Article: MónSOStenible
Font: TES

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Enllaços

Distintiu de qualitat ambiental

Informació relacionada

Dimecres, 17 de novembre del 2010
Es lliuren els premis EMAS Catalunya 2010