Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 7 d'abril del 2011

Nou web del Grup d'Experts en Canvi Climàtic de Catalunya

El Grup d'Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (GECCC) estrena nou web, amb accés al llibre electrònic del Segon informe sobre el canvi climàtic a Catalunya, informació sobre activitats, i una bústia de preguntes més freqüents, encara en construcció. El GECCC està integrat per acadèmics, investigadors i experts en general que treballen en temes relacionats amb el canvi climàtic des d'un ventall de disciplines científiques molt ampli, tant de les ciències socials com de les naturals.
El desembre de 2010 el GECCC va presentar el seu darrer treball: el Segon informe sobre el canvi climàtic a Catalunya, que dóna continuïtat al 1r Informe - elaborat de forma pionera a tot l'Estat espanyol l'any 2005. L'obra s'estructura en 4 apartats: Bases científiques del canvi climàtic; Impactes i vulnerabilitat del medi biofísic; Anàlisi sectorial: gestió, mitigació i adaptació; La recerca sobre el canvi climàtic a Catalunya. Aquest treball representa un bon referent sobre la qüestió de l‘escalfament global i de les seves conseqüències al Principat. Aquest Segon informe ha estat promogut pel CADS, l'Oficina Catalana de Canvi Climàtic (OCCC), el Servei Meteorològic de Catalunya, i l'IEC. La seva edició ha comptat amb la col·laboració de la Fundació "La Caixa".

Tant el primer com el segon informe sobre el canvi climàtic de Catalunya han estat coordinats pel catedràtic de Física i professor de la Universitat de Ciències Ambientals, Josep Enric Llebot, actual Secretari General de Medi Ambient i Sostenilibiltat.   

Article: MónSOStenible
Font: CADS

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook