Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 27 de març del 2020

Nou vessament al Barranc de la Font Major d'Alcover, a l'Alt Camp

El Casal La Bretxa d'Alcover, a l'Alt Camp, ha denunciat un nou vessament aquest dijous 26 de març al Barranc de la Font Major. El vessament s'hauria produït aprofitant la pluja, tal com ja va passar el 16 de març, segons expliquen des de La Bretxa, que han avisat de nou als Agents Rurals. Des del Casal denuncien que aquests vessaments són habituals a la zona i que les empreses aprofiten els dies de pluja, com el 16 i el 26 de març, per fer els abocaments. Des del Casal La Bretxa denuncien que els pous d'aquesta zona estan contaminats i denuncien falta d'accions per part de les administracions.
Aquest és el segon vessament que es detecta al Barranc de la Font Major aquest mes de març. El primer va tenir lloc el dilluns16 de març, i aquest segon s'hauria produït el dijous 26 de març, tots dos en dies de pluja que, segons denuncia el Casal La Bretxa, és una circumptància que s'aprofita per les empreses que fan els vessaments.

Aquest nou vessament també ha estat descobert per membres del Casal la Bretxa d'Alcover que, com en l'anterior abocament, han avisat als Agents Rurals. Des del Casal La Bretxa denuncien que aquest és el segon vessament en un mateix mes que es produeix a la zona, que els pous estan contaminats i denuncien falta d'accions per part de les administracions.

Des de La Bretxa asseguren que els vessaments procedeixen d'una de les dues empreses químiques situades a la carretera de Reus a Lleida, al polígon tarragoní d'Alcover, a l'Alt Camp, que novament haurien aprofitat la pluja per fer l'abocament al barranc, i que  es tracta d'una pràctica força habitual. Després d'haver descovert el vessament i haver denunciat el fet als Agents Rurals, el Facebook del Casal La Bretxa publicava els fets.

Article: MónSOStenible
Font: Casal La Bretxa

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook