Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 16 de març del 2020

Nou vessament al Barranc de la Font Major d'Alcover, a l'Alt Camp de Tarragona

Aquest dilluns s'ha produït un vessament de residus al Barranc de la Font Major d'Alcover. El vessament ha estat descobert per membres del Casal la Bretxa d'Alcover que han avisat als Agents Rurals i aquests ho han notificat a l'Agència Catalana de l'Aigua. Des del Casal La Bretxa denuncien que aquest no és el primer vessament que es produeix a la zona, que els pous estan contaminats i denuncien falta d'accions per part de les administracions.
 -  -  <br />  <br />

Des de La Bretxa asseguren que els vessaments procedeixen d'una de les dues empreses químiques situades a la carretera de Reus a Lleida, al polígon tarragoní d'Alcover, a l'Alt Camp, que haurien aprofitat la pluja d'aquest dilluns per fer l'abocament al barranc, i que no es tracta de la primera vegada que es produeix un vessament. 

Després d'haver descovert el vessament i haver denunciat el fet als Agents Rurals, el Facebook del Casal La Bretxa publicava els fets i acusava les administracions i l'Ajuntament d'Alcover d'incompetents, tot dient que si no actuem ens convertim  en "un virus per al nostre territori". El Casal demana a l'Ajuntament d'Alcover que actuí i afegeix que, el Casal: "com a entitat ecologista del poble i per al poble, sí ho farem".


Article: MónSOStenible
Font: Casal La Bretxa

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook