Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 1 de juny del 2012

Portal web sobre Rio+20 a Catalunya

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona han creat un portal web per apropar a la ciutadania la Conferència de les Nacions Unides sobre el Desenvolupament Sostenible, coneguda com a Rio +20, que es celebrarà del 20 al 22 de juny d'enguany a Rio de Janeiro. Aquesta Cimera marcarà el 40è aniversari de la primera gran conferència de política ambiental internacional -Conferència de les Nacions Unides sobre Medi Ambient Humà, organitzada a Estocolm el 1972- i el 20è aniversari de la Conferència de les Nacions Unides sobre Medi Ambient i Desenvolupament, coneguda com Cimera de la Terra, que va tenir lloc a la mateixa ciutat brasilera el 1992. El portal es mantidrà obert fins a finals d'any.
El nou web, que està operatiu des del passat 9 de maig,  pretén esdevenir  l'eix fonamental de comunicació de Rio+20 a Catalunya. Tot i que està impulsat per les tres administracions pretén aglutinar tota la informació que vagi generant Catalunya al llarg de la cimera, de manera que no només es visualitzi el treball conjunt de les tres institucions sinó que serveixi d'aparador de totes les iniciatives i activitats que es vagin generant entorn de Rio+20 al país.

El web contempla espais de participació, mitjançant enquestes senzilles i qüestionaris online, formularis per enviar imatges o fotografies, per tal de recollir la percepció i els interessos de la ciutadania i fer-los visibles a Rio+20. El web està programat per garantir la navegabilitat i la correcta visualització per a tots els dispositius amb capacitat de navegació, inclosos mòbils i tabletes.  

Article: MónSOStenible
Font: DTS

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook