Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 15 de desembre del 2012

Pacte per a la millora de les infraestructures hidràuliques del Delta de l'Ebre

Territori i Sostenibilitat, l'ACA i les Comunitats de Regants del delta de l'Ebre acorden la millora de les infraestructures hidràuliques existents. En aquest sentit, l'Agència Catalana de l'Aigua es compromet a donar continuïtat a l'execució les obres pendents en el Pla d'Obres i millora de la infraestructura hidràulica del Delta de l?Ebre (PODE), així com afrontar les reposicions escaients de les mateixes. Tanmateix, l?Agència instarà a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre perquè inverteixi la part que li correspon en actuacions de millora de les infraestructures de reg existents.
El conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Lluís Recoder, el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Leonard Carcolé, el president de la Comunitat de Regants de l'Esquerra de l'Ebre, Lluís Pegueroles, el president de la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l'Ebre, Manuel Masià i el president del Sindicat Agrícola de l'Ebre, José Pedro Castells, han signat avui un conveni de col·laboració, destinat al manteniment i millora de les infraestructures de reg existents en el delta de l'Ebre.

Aquest acord, que s'ha signat avui a la seu de Territori i Sostenibilitat, estableix que l'Agència Catalana de l'Aigua es compromet a a donar continuitat a l'execució les obres pendents en el Pla d'Obres i millora de la infraestructura hidràulica del Delta de l'Ebre (PODE), així com afrontar les reposicions escaients de les mateixes. El conveni també dóna fi a un llarg contenciós entre les parts.

A més, l'Agència també instarà a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre a què inverteixi la part que li correspon per a la millora de les infraestructures existents.
Article: MónSOStenible
Font: DTS

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook