Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 23 de març del 2019

Menys plàstic, més vida. Una exposició que visualitza els problemes que generen els plàstics

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'aigua, el Jardí del Palau Robert acull una exposició titulada Menys Aigua, més vida, produida pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que explica i visualitza la problemàtica que generen els plàstics als mars i als oceans. L'exposció es pot visitar fins el 21 d'abril.
foto] 

L'exposició pretén conscienciar sobre la importància de gestionar de manera adequada els plàstics i reduir-ne l'ús, sobretot pel que fa als plàstics que s'acostumen a utilitzar només en una ocasió. La mostra "Menys plàstic, més vida!" l'organitza l'Agència Catalana de l'Aigua amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua (22 de març). La mostra busca promoure la reflexió sobre el valor de l’aigua i l’impacte dels plàstics a les masses d’aigua, els mars i els oceans i què podem fer des de les administracions, les empreses i la ciutadania per tal de reduir aquest problema.

La mostra, que es podrà visitar al Jardí fins el 20 d'abril, explica els problemes que generen els plàstics i s'estructura en sis blocs temàtics: Plastic Paradise; Polseres d'aigua; Sopa de mar; Esports Nàutics; Un món de plàstic i Alternatives Sostenibles. La informació que s'hi presenta posa de manifest com el plàstic és present d'una manera important a les nostres vides. Més del 90% dels productes i objectes que ens envolten estan fets d'aquest material, que acostuma a tenir un baix cost de producció, una gran versatilitat i una elevada resistència.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook