Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 27 de març del 2019

Martí Boada, Jose Luis Gallego i el Museu de Ciències Naturals de Granollers premiats a la Nit de la Diversitat de la Fundació Zoo Barcelona

La Nit de la Biodiversitat, organitzada per la Fundació Zoo Barcelona, ha celebrat aquest dimarts l'entrega de premis en la recerca i conservació de la Biodiversitat, uns guardons que han entregat al doctor en Ciències Ambientals Martí Boada, al divulgador ambiental Jose Luis Gallego i al Museu de Ciències Naturals de Granollers. En el mateix acte, de reconeixement, també es van donar a conèixer i explicar els projectes de recuperació d'espècies en els que està treballant la Fundació.
Jose Luis Gallego i Martí Boada, dos dels guardonats en la Nit de la Biodiversitat  -  -  <br />  <br /> Jose Luis Gallego i Martí Boada, dos dels guardonats en la Nit de la Biodiversitat  

La recuperació del tritó del Monseny, de la llúdrida del Besòs, del Ferreret a la Serra de Tramuntana de Mallorca o la trenca de les terres de Lleida són només alguns dels projectes ques es van donar a coneixer en el decurs de la celebració de la Nit de la Biodiversitat de la Fundació Zoo de Barcelona. Uns projectes repartits pel territori que van ser presentats i explicats pels seus responsables. Altres projectes de recuperació i conservació són el de les balenes que visiten cada any les costes del Garraf o el d'un tipus de primat.

En el decurs de la gala es va fer entrega de premis a la recerca i conservació de la Biodiversitat al doctor Martí Boada, al divulgador ambiental Jose Luis Gallego i al Museu de Ciències Naturals de Granollers.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook