Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 17 de gener del 2019

Madrid s'asfixia

La contaminació és un problema greu a moltes ciutats. Aquesta setmana, municipis com Coslada o Getafe, a la comunitat madrilenya, han registrat nivells de polució per sobre del límit fixat per la Unió Europea. Aquest dimarts al matí, Greenpeace ha fet una acció a Madrid per denunciar les 38000 morts a l'any que es registren per la mala qualitat de l'aire. A Catalunya, Barcelona és la ciutat que més viu aquest problema, i que, en episodis de contaminació, els vehicles més contaminants tenen prohibida la circulació per les Rondes.
El matí d'aquest dimarts, activistes de Greenpeace han desplegat una pancarta per denunciar la mala qualitat de l'aire a la ciutat de Madrid i demanar que no hi hagi tants cotxes.
El problema que aquesta setmana es viu a Madrid no és puntual ni localitzat. Es tracta d'un problema generalitzat a la majoria de ciutats del món on hi circulen milers i milions de vehicles a diari, amb la conseqüent contaminació de l'aire. A Catalunya, Barcelona és la ciutat que viu més aquest problema de contaminació de l'aire a causa del transit rodat. 
Article: MónSOStenible
Font: Greenpeace

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook