Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 18 de gener del 2021

Els punts de recàrrega públics de Barcelona deixen de ser gratuïts

Des de ddilluns 18 de gener, els punts de recàrrega públics de la ciutat de Barcelona han deixat de ser gratuïts. Les tarifes van des dels 0,22 euros/Kwh per la recàrrega nocturna d'un turisme o furgoneta, fins els 0,40 euros/Kwh si la recàrrega és ràpida i diurna, passant pels 0,35 euros/Kwh si´es tracta d'una recàrrega ràpida de turisme en horari nocturn o pels 0,27 euros/kwh si es tracta d'una recàrrega normal de turisme en horari nocturn. En tots els casos, però hi ha un import mínim, que és d'1 euro per les recàrregues fetes en els aparcaments de BSM i de 2,5 euros en el carrer. També hi ha abonaments anuals per un import de 50? que, durant els primers sis mesos de l'any, s'ofereixen a la meitat de preu, és a dir, a 25?, per aquest primer any.
  -  -  <br />  <br />

Actualment la ciutat de Barcelona disposa de 512 punts de recàrrega en funcionament per a vehicles elèctrics (motos, turismes i furgonetes) 

En el cas de les motocicletes, els imports mínims de recàrrega són de 0,20€ en els aparcaments BSM i de 0,25€ al carrer i els imports de la recàrrega van des de 0,22€/kwh a 0,30€/kwh depenent si la càrrega es fa en aparcaments BSM o al carrer i si és normal o ràpida. També hi ha abonaments anuals per un import de 50€ que, durant els primers sis mesos de l'any, s'ofereixen a la meitat de preu, és a dir, a 25€, per aquest primer any. 

La informació sobre tots els preus i el funcionament de les recàrregues i de l'aplicació Smou es pot trobar a la pàgina web d'Endolla Barcelona: https://www.endolla.barcelona/ca
Article: MónSOStenible
Font: BSM

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook