Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 15 de febrer del 2021

Comença la partida electoral i les reunions per formar govern. Esperem que guanyi la natura

Amb una participació del 53,55%, les eleccions d'aquest diumenge han donat una majoria de vots al PSC, que ha quedat igualat a ERC en nombre d'escons al Parlament (33). Junts per Catalunya obté 32 escons, la CUP 9 i en Comú Podem 8., Vox entra al Parlament amb 11 diputats,, Ciutadans n'obté 6 i el PP 3. Com algú va dir en algunes de les múltiples tertúlies postselectorals, la partida electoral comença ara. El dia de les eleccions s'han repartit les cartes. El que esperem des de mónSOStenible és que qui guanyi la partida sigui la natura, i de retruc, la societat.
  -  -  <br />  <br />

El PSC ha guanyat les eleccions al Parlament en número de vots però ha empatat en número d'escons amb ERC amb 33 diputats cadascun, seguits per JxCat amb 32 diputats. Vox entra per primer cop a la cambra amb 11 diputats i la CUP suma 9 diputats, En Comú Podem 8, Cs 6 i el PPC 3.

L'analisi electoral en clau ambiental el fem en el programa de ràdio radio.monsostenible.net que estarà disponible a partir d'aquest dilluns al vespre, i inclourà una entrevista amb la presidenta del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya Lorena Vela.Article: MónSOStenible
Font: Parlament

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook