Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 2 de maig del 2020

Les vendes on-line i el teletreball han augmentat

La crisi provocada per la pandèmia del coronavirus i el confinament ha fet que tant empreses com treballadors i treballadores s'hagin posat a aplicar el teletreball de forma definitiva. De fet, moltes empreses portaven temps preparant aquest format i mirant d'implantar-lo, però el confinament obligat ha estat definitiu a l'hora d'implantar-lo de manera més generalitzada. El mercat de la compra-venda on-line també ha estat altament beneficiat en aquests dies de confinament en que les vendes per aquest sistema no presencial han augmentat de forma important.
La crisi provocada per la COVID-19 ha obligat moltes empreses a haver d'utilitzar el teletreball per poder seguir amb la seva activitat de forma eficaç. I això que fins ara només el 7% de la població ocupada el practicava de forma habitual. És un sector doncs on hi ha molt camp per recórrer -  -  <br />  <br /> La crisi provocada per la COVID-19 ha obligat moltes empreses a haver d'utilitzar el teletreball per poder seguir amb la seva activitat de forma eficaç. I això que fins ara només el 7% de la població ocupada el practicava de forma habitual. És un sector doncs on hi ha molt camp per recórrer

El 73,7% de les vendes es fan online


Les vendes online no paren de créixer d'ençà de l'aplicació de l'Estat d'Alarma. Segons dades facilitades per la companyia Nielsen, les compres per Internet van arribar, la segona setmana de confinament, al 73,7%. En l'acumulat del mes de març l'increment era del 48,1% triplicant la xifra de vendes respecte abans de la crisi provocada pel coronavirus.

La compra de productes de rebosteria ha crescut un 57%, el de productes frescos un 21,/ o els d'esmorzar o berenar un 21%. Però per damunt de tots destaca la venda d'articles per a la prevenció i la cura de la salut que s'han incrementat en un 111%.

El teletreball, la nova forma de treballar on-line, ha arribat per quedar-se

La crisi provocada per la COVID-19 ha obligat moltes empreses a haver d'utilitzar el teletreball per poder seguir amb la seva activitat de forma eficaç. I això que fins ara només el 7% de la població ocupada el practicava de forma habitual. És un sector doncs on hi ha molt camp per recórrer.

L'empresa de suport informàtic Andornet és una de les que ha fet el pas al teletreball. Ja a inicis d'any es va decidir fer una prova pilot a partir del segon semestre del 2020 de manera que el 20% de la jornada laboral es fes a distància. El coronavirus ha accelerat aquest procés "i després d'uns dies de transició, podem dir ben alt que el teletreball ha vingut per quedar-se" afirmen des de l'empresa

Greenpeace aposta per la creació de llocs de treball verds per a superar la crisi econòmica causada per la pandèmia del coronavirus

L'organització ecologista Greenpeace no vol que es caigui en els mateixos errors que es van cometre per superar la crisi financera mundial del 2008. Consideren que la pandèmia en la qual estem immersos ha de ser una bona oportunitat per crear milions de llocs de treball verd que permetin aconseguir la transició ecològica de l'economia, segons s'afirma en un comunicat de premsa. Podeu llegir la noticia complerta a l'enllaç que trobareu a la dreta.


Article: Josep Ferrer
Font: Nielsen, Andornet,

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook