Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 3 de desembre del 2019

Amazon anuncia la construcció d'una gran planta d'energia solar a Sevilla

Amazon va anunciar la creació d'una granja d'energia solar a Sevilla que s'espera que comenci a produir energia el 2020. Es tracta del primer projecte d'energia renovable a gran escala que la companyia posa en funcionament a Espanya amb un total de 149 megawatts (MW) de capacitat renovable. El projecte d'energia renovable, que és el més recent d'Amazon a Europa, proveirà més de 300.000 MWh a l'any tant per als centres logístics com per als futurs centres de dades d'Amazon Web Services (AWS). L'anuncia de la construcció de la nova planta es va fer a principos de desembre coincidint amb la celebració de la Cimera del Clima de Madrid, que va tenir lloc a la capital espanyola entre el 3 i el 13 de desembre del 2019.
"Aquest any hem llançat The Climate Pledge, establint com a meta complir amb l'Acord de París 10 anys abans i aconseguir neutralitzar les nostres emissions de carboni per 2040. També estem en camí de poder funcionar amb 80% d'energia renovable per a 2024 i 100% de energia renovable per a 2030 ", va dir Kara Hurst, directora de Sostenibilitat d'Amazon. "Estem compromesos amb invertir en energia renovable com un pas crític per fer front a la nostra petjada de carboni a nivell mundial".

Com a part d'aquest compromís, Amazon també ha anunciat avui dos nous projectes d'energia solar en els EE. UU. S'ubicaran al comtat de Lee, Illinois i el comtat de Frederick, a Virgínia. Junts sumen 180 MW i s'espera que generin gairebé 400.000 MWh d'energia anualment. Aquest serà el primer projecte d'energia renovable a gran escala d'Amazon a l'estat d'Illinois i el novè en la Commonwealth de Virgínia.

Fins a la data, Amazon ha llançat més de 70 projectes d'energia renovable que generaran més de 1.900 MW de capacitat renovable i lliuraran més de 5,3 milions de MWh d'energia neta. Aquests projectes inclouen 21 parcs eòlics i solars a escala de serveis públics i més de 50 teulades solars instal·lats en centres de distribució i centres de classificació a tot el món.

Article: MónSOStenible
Font: Amazon

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Informació relacionada