Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 16 de juliol del 2011

L'empresa pionera en sistemes de recàrrega de vehicles elèctrics Circontrol, inaugura les noves instal·lacions de l'empresa

Circontrol, dedicada al desenvolupament de sistemes d?identificació i seguretat electrònica, és també la primera de tot l'Estat i una de les primeres del món en dissenyar i fabricar un sistema innovador i intel·ligent de recàrrega de vehicles elèctrics. Actualment, més de 15 països arreu del món compten amb punts de recàrrega de vehicle elèctric CirCarLife de Circontrol. Fundada el 1977, Circontrol centra les seves activitats en el desenvolupament dels sistemes d'identificació i seguretat electrònica, com per exemple solucions per a la mobilitat en aparcaments o la detecció d'incendis i gasos. El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dilluns 18 de juliol, a les 13.15 hores, les noves instal·lacions de l?empresa Circontrol, situades al Polígon Industrial Can Mitjans, de Viladecavalls, al Vallès Occidental.
A la seva arribada a Circontrol, el cap del Govern serà rebut per l'alcalde de Viladecans, Carles Rodríguez; pel president i la consellera delegada de l'empresa, Ramon Comellas i Núria Comellas, respectivament; per l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i pel director general de Circontrol, Joan Hinojo.

El cap de l'Executiu farà un recorregut per les instal·lacions de l'empresa i visitarà el departament de R+D i el departament de producció, on li faran una demostració dels darrers avenços en recàrrega de vehicle elèctric. A continuació, a la sala de conferències de Circontrol, tindran lloc els parlaments de la consellera delegada; del president i fundador de Circontrol, i de l'alcalde de Viladecavalls. El president Mas clourà la inauguració.  

Article: MónSOStenible
Font: Presidència

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook