Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 8 de maig del 2020

Els establiments de venda de bicicletes reclamen l'obertura de totes les botigues d'aquest sector

L'Associació Espanyola de Comerç Minorista Especialitzada de la Bicicleta, l''ATEBI recorda que per a les empreses que porten dos mesos tancades és vital poder obrir de nou al públic, sobretot tenint en compte, que està creixent la demandada de la bicicleta com a vehicle d'ús unipersonal lliure de possibles contagis. Per això, des ATEBI, continuen defensant la implantació i foment de la bici com a mitjà de transport. La sol·licitud es fa perquè aquest sector pugui obrir portesi completament ja en la fase 1 de l'procés de desescalada el proper 11 de maig,i en la línia del que estan fent altres sectors, que també han sol·licitat a l'Ministeri que els permetin obrir encara que els seus establiments superin els 400 m2.
Des de l'Associació Espanyola de Comerç Minorista Especialitzat de la Bicicleta, ATEBI, han enviat un escrit a la ministra d'Indústria Comerç i Turisme, Reyes Maroto, sol·licitant que es permeti l'obertura de totes les botigues de bicicletes, independentment de la seva grandària i superfície. ATEBI argumenta que es tracta d'un sector que està donant servei a moltes persones usuàries de bicicleta que ara utilitzen aquest vehicle sostenible com a mitjà de transport i desplaçament pels avantatges que té en la prevenció de possibles contagis, així com per a ús esportiu sense contacte físic.

L'ATEBI fa aquesta petició formal per defensar a un sector que s'ha preparat, amb mesures higièniques i de prevenció, per mantenir assegurances als clients i als seus empleats, (que en molts casos ja estan treballant des del taller oa les botigues obertes amb cita prèvia ).  

L'ATEBI recorda que per a les empreses que porten dos mesos tancades és vital poder obrir de nou al públic, sobretot tenint en compte, que està creixent la demandada de la bicicleta com a vehicle d'ús unipersonal lliure de possibles contagis.

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook