Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 18 de juliol del 2011

L'Associació de consumidors la Magrana Vallesana amplia instal·lacions i servei

L'Associació ha tingut fins ara un creixement molt ràpid atribuïble al model de distribució, en què es posen d'acord sobre les necessitats d'alimentació els consumidors i els productors i s'estipulen dos dies a la setmana de recollida dels productes frescos sota comanda. La Magrana vallesana organitza per la setmana que ve, dos tallers, d'utilització de bolquers reutilitzables i d'elaboració casolana d'espirulina.
L'Associació de Consumidors La Magrana vallesana, nascuda fa sis mesos i mig per promoure el consum de productes ecològics i de proximitat, s'ha traslladat a un local més ampli i adient que el que tenia per donar un millor servei als socis i poder-hi portar a terme activitat social. Durant l'acte d'inauguració de la nova seu, situada al carrer Fontanella, 45 de Granollers (el Vallès Oriental), es va inscriure la sòcia número 140.

Properes activitats
Els dos pròxims actes de La Magrana vallesana són :

- Els bolquers reutilitzables. Dia 19 de juliol. 18,30h. Seu de l'Associació, carrer Fontanella, 45 de Granollers. A càrrec de Tucuixí i de mares i pares que ja els fan servir.

- Com fer espirulina a casa. Dia 21 de juliol. 18,30h. Seu de l'Associació, carrer Fontanella, 45 de Granollers. A càrrec de Francisco Portero, de la Xarxa Espirulina Catalana. http://xarxaespirulina.wordpress.com.
Article: Elisenda Cuquet
Font: La Magrana Vallessana

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook