Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 11 de novembre del 2020

La protecció del medi ambient i la sostenibilitat en una micro sèrie a la televisió de Catalunya

Amb el lema "Siguem conscients, siguem conseqüents", l'objectiu de la micro sèrie que s'emetra per TV3 a partir d'aquest divendres 13 de novembre, és explicar quina és la repercussió dels nostres hàbits sobre el planeta i promoure un canvi d'actitud. Així, s'actualitzaran les recomanacions mediambientals tradicionals i es donaran dades i curiositats, tant a través de la televisió com a les xarxes Instagram i Tiktok.
Una nova micro-sèrie de TV3 promourà la protecció del medi ambient i la sostenibilitat, a partir d’aquest divendres 13 de novembre. Amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, divendres s’estrena “La SuperCol”, una sèrie de 13 capítols dirigida per Arnau Macià d’una durada breu en clau d’humor divulgatiu i ironia protagonitzada per la Colette i la seva  família.

La Colette és una noia de 19 anys, solitària, d’aspecte fràgil però molt segura de sí mateixa. Està molt preocupada per com els mals hàbits tenen conseqüències nefastes per a la Terra i ha considerat que s’hi ha d’implicar.

Interpretada per l’actriu Mireia Ruiz, Colette és molt present a les xarxes socials. Als seus perfils es fa dir Súper Col (@la_supercol), nom que adopta arran d’una comparació amb el “Capità Enciam”. Comparteix missatges i consells que poden ajudar els seus seguidors a protegir el medi ambient, principalment a Instagram i Tiktok, que tindran continguts originals. “El primer pas per cuidar el planeta és prendre consciència!”. Sota aquest lema, s’anirà donant informació i consells a les xarxes socials durant la setmana.

La família de la Colette també té un paper destacat en aquesta sèrie: el seu pare Benet (51), la seva germana gran Elisabet (23) i la seva germana petita Vinyet (16). Quan la família la necessita, ella és la primera a ajudar. La mirada de la protagonista és curiosa i amaga un cert misteri. Sempre està disposada a aprendre alguna cosa nova.

Alguns dels temes amb els quals es trobarà la Colette al llarg de la sèrie són la gestió de residus, l’ús del plàstic, l’eficiència energètica, el tracte dels aliments de temporada i el consum de proximitat, així com el malbaratament d’aliments. L’arquitectura sostenible, els ecosistemes hídrics, i el més novedós: l’impacte ecològic d’internet, la mobilitat sostenible, la reutilització d’objectes, la petjada hídrica o la protecció de la biodiversitat són altres temàtiques de “La SuperCol”.

A més del Departament de Territori i Sosteniblitat, “La SuperCol” és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració d’Incís Films, i el suport d’Ametller Origen.

 

Article: MónSOStenible
Font: TES

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook