Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 4 de maig del 2017

La projecció de "La gran ola" obre el termini de presentació de documentals i curts per l'edició del FICMA

Quin és el risc real que existeix a Espanya que es repeteixin tsunamis de grans proporcions? Després del gran èxit obtingut en el Festival de Màlaga, "La gran ola" arriba a Barcelona. La projecció avui d' aquest documental avalat per experts i científics, marca l'inici de la 24ena edició d'aquest Festiva Internacional de Cinema del Medi Ambient que des de fa més de 20 anys es celebra a la capital catalana i que enguany tindrà lloc entre el 2 i el 9 de novembre. La convocatòria per presentar-hi projeccions és oberta fins el proper 16 de juny.
La projecció de "La gran ola" tindrà lloc aquest dijous 4 de maig a la seu habitual -i central- del FICMA, els Cinemes Girona de Barcelona, i d'alguna manera marca l'inici per la presentació de propostes cinematogràfiques, de curmetratges, i documentals per l'edició d'enguany del Festival. Una edició que, en la línia encetada ja fa uns anys, dona també molta importància al public infantil, que aplega al voltant del Petit FICMA. El FICMA és una iniciativa de l'Associació Accions 3E que convoca i organitza les edicions d'aquest Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient a Catalunya. Pioner en el seu gènere, el FICMA va neixer l'any 1993 de la ma de Claudio Lauria, president i fundador del Festival que dirigeix Jaume Gil.

El FICMA té com a principal objectiu promoure, difondre i divulgar abans, durant i després de la celebració de l'esdeveniment l'audiovisual en qualsevol dels seus formats relacionat amb la temàtica ambiental i del planeta.

Coherent amb l'actualitat i la situació del canvi climàtic i sent potser el Festival de Cinema de Medi Ambient més antic del món, El FICMA ha començat des de la seva 15ª edició a reduir progressivament les emissions de CO2, i ha reduït en un 100% la impressió en paper del catàleg del festival i en un 70% la impressió dels programes de mà i cartells, sent la Web el suport de lectura i descàrrega d'informació.

Amb la finalitat de promoure l'ús de les noves tecnologies i l'internet amb sentit responsable, el FICMA ha obert diverses finestres i accions en aquesta direcció que ajuden a la reducció del CO2.

 

Article: MónSOStenible
Font: FICMA

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook