Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Diumenge, 27 d'octubre del 2019

La marca de jerseis sostenibles Iaios, guanyadora del concurs Rec.0 080 Barcelona Fashion

Hi ha moltes petites coses que podem fer per tal de generar menys residus. Algunes ja les feien els nostres avis, com reutilitzar, reciclar o reduir el que consumim. Aquest és el lema de la marca de jerseis sostenibles Iaios, de Gemma Barbany, de Granollers, que produeix jerseis100% reciclats, reciclables i pensats per durar molts anys, i que ha guanyat el premi del concurs concurs Rec-080 lliurat aquesta setmana al Centre d'Artesania de Catalunya.
 -  -  <br />  <br />

La marca dissenyada per Gemma Barbany, IAIOS, de Granollers, ha guanyat el concurs Rec.0 / 080 Barcelona Fashion. Iaios és una marca de Granollers que fa un homenatge als avis en cada peça. Utilitza fil 100% reciclat i produeix localment

Es tracta d'una marca de jerseis sostenibles, fets amb fil procedent de llana reciclada. El procés de fabricació del fil consisteix en recuperar retalls de llana i acrílics sobrants d'altres confeccions, separar-los per colors i triturar-los per tornar-ne a fer fil. Es tracta d'un procés que no genera residus i que evita passar pel procés de tint (molt contaminant de les aigües) i a més a més estalvia un 99% de l'ús d'aigua en comparació amb un procés de filatura convencional.

L'acte de lliurament de premis, es va fer el 23 d'octubre al Centre d'Artesania de Catalunya i els finalistes han estat Aura Mulie, Serendipity, i Iaios

El jurat ha estat format per la periodista Francesca Tur; Júlia Weems, directora de IED; Michelle Gili, creatiu de Gorni Kramer; Marta Coca, directora de 080; i Marina Iglesias, de Rec.

Article: MónSOStenible
Font: Rec 0

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook