Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 22 de novembre del 2010

La Diputació de Barcelona a la Cimera Climàtica Mundial d'Alcaldes 2010 de Mèxic

La Cimera Climàtica Mundial d'Alcaldes 2010 tingut com a objectiu primer mostrar al món la tasca que des dels governs locals es fa arreu del planeta per lluitar contra el canvi climàtic. La Cimera ha estat el colofó del Congrés Mundial de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) que ha tingut lloc del 16 al 20 de novembre a la capital mexicana, amb l'assistència de més de 2.000 alcaldes d'arreu del món. El propòsit de la CCLIMA és fer un pas endavant en el nivell de compromís per a l'adopció de mesures necesàries per a la mitigació d'emissions de gasos d'efecto hivernacle (GEI) i l'adaptació de les ciutats als efectes del canvi climàtic.
La Diputació de Barcelona va estar representada a la Cimera pel diputat de Medi Ambient  i alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, que durant la seva intervenció va explicar la situació actual del Pacte d'alcaldes i alcaldesses, al qual fins ara s'hi han adherit 2.116 ens locals, majoritàriament europeus, dels quals 138 són de la província de Barcelona.

Baron va signar el Pacte Climàtic Global de Ciutats -també anomenat Pacte de la Ciutat de Mèxic- en representació de la Diputació i de l'Ajuntament de Mataró, al qual s'han adherit 138 governs locals de 43 països d'arreu del món. Un pacte que compromet a les entitats signants a informar dels seus compromisos i avenços en matèria de mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Més informació sobre la Cimera: http://www.wmsc2010.org/es/acerca-de-cclima/
Article: MónSOStenible
Font: Diputació de Barcelona / CCMA

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook