Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 6 de juny del 2011

La Comissió Europea premia la planta de reciclatge de briks de StoraEnso i Alucha, de Castellbisbal

La Comissió Europea ha otorgat el premio "best of the best" a la solució tecnològica catalana per al reciclatge de briks que s'aplica en una planta situada a Castellbisbal i projectada per les empreses StoraEnso Barcelona i Alucha. Segons StoraEnso, aquesta planta, que funciona des de l'octubre del 2010, te una capacidad de reciclatge de 30.000 tones anuales de briks. Amb la tecnologia premiada, es pot recuperar per separat l'alumini i el plàstic dels bricks, aconseguint un estalvi d'aigua per a les fàbriques de paper i estolviant emissions de CO2 a la atmosfera.
StoraEnso, un dels majors grups paperers del món, i Alucha, empresa especialitzada en tecnologies de reciclatge amb seu a Cornellà, han desenvolupat el projecte Clean, per a donar resposta al problema que suposava el reaprofitament de les làmines de plàstic-alumini dels briks, recuperant l'alumini i el plàstic per separat.
 
Amb la tecnologia desenvolupada pel projecte Clean, es pot recuperar per separat l'alumini i el plàstic dels bricks, aconseguint  un estalvi d'aigua per a les fàbriques de paper i estolviant emissions de CO2 a la atmosfera.
Article: MónSOStenible
Font: Agències

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook