Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 30 de novembre del 2009

Joves de tot el món participen en una "vetlla pel clima" a Copenhaguen

La campanya, organitzada per Greenpeace, pretén conscienciar la societat de la necessitat d'actuar per salvar el clima
Des del passat 28 de novembre fins a la vigília de l'inici de la Cimera del Clima de Copenhaguen el dia 7 de desembre, Greenpeace ha organitzat una "Vetlla pel Clima" en què participaran 36 joves procedents de tot el món, entre els quals es troben els espanyols Carmen Rodríguez (d'Alacant) i David Hacker (de Tenerife). Els participants desplegaran una carpa gegant a la cèntrica plaça de Kongens Nytorv de Copenhaguen on s'hi duran a terme diferents activitats i reunions relacionades amb el clima. A més, els joves tenen previst realitzar performances, i activitats de sensibilització social com per exemple "despertar simbòlicament" als ambaixadors dels països assistents a la cimera fent sonar desenes de despertadors, en una acció similar a la que es va fer a l' inici de la Cimera de Barcelona el passat 2 de novembre, just quan els representants internacionals entraven al recinte on es va celebrar la Cimera (Barcelona, del 2 al 6 de novembre del 2009).

Greenpeace demana a Zapatero que assiteixi a la Cimera del Clima
Què és el canvi climàtic, com pot afectar a milions de persones a tot el planeta i quin acord internacional ha d' assolir-se a la cimera sobre el clima que es celebrarà a Copenhaguen el desembre? Aquestes són algunes de les preguntes que els voluntaris de Greenpeace han respost a la ciutadania aquest cap de setmana a les15 ciutats espanyoles
on els grups locals han sortit al carrer per sensibilitzar i informar sobre la problemàtica del canvi climàtic i la manera en què, en la seva vida diària, pot contribuir a frenar-lo. A més, els voluntaris de l'organització ecologista conviden als ciutadans a demanar-li a Zapatero que vagi a la cimera de Copenhaguen.

Article: MónSOStenible
Font: a partir de dades facilitades per Greenpeace

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook