Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 9 d'octubre del 2009

Greenpeace cerca activistes

Aquest octubre Greenpeace ha iniciat una campanya via Internet per a "reclutar" activistes per la propera cimera a Copenhaguen, la campanya que ha hores d'ara ja conta amb més de 900 activistes és la primera d'una sèrie de campanyes relacionades amb la cimera, d'entre la que destaca la presència del Rainbow Warrior a Barcelona entre el 2 i el 6 coincidint amb les dates de la reunió prèvia a la cimera de la capital Danesa.
Des de la nova web que Greenpeace ha preparat per aquesta campanya anomenada "Activistas por el clima" els internautes podran seguir la vida "en directe" de dos activistes, En Vicenç un jove Mallorquí estudiant de biologia i la Estrella infermera Madrilenya. A través d'ells la gent podrà conèixer les seves motivacions per la lluita del medi ambient, saber que els va fer decidir a participar en les accions de Greenpeace i perquè volen demanar als polítics més compromís amb el clima.

Greenpeace marca com a objectius en un acord que realment vulgui lluitar contra el canvi climàtic 3 punts bàsics:

La reducció d'un 40% de les emissions de gasos de efecte hivernacle en els països industrialitzats per l'any 2020 respecte el 1990.
Una aportació de 110.000 milions de euros anuals d'aquest països a els països empobrits per a que es puguin adaptar també ells al canvi climàtic
I aconseguir una política mundial de desforestació zero.

Article: MónSOStenible
Font: a partir de dades facilitades per Greenpeace

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook