Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Diumenge, 2 de juny del 2019

Els Premis de Turisme Rural Sostenible guardonen Francesc Mauri i Martí Boada per la tasca de difusió del medi ambient

Amb l'objectiu de fer un reconeixement a l'esforç de les institucions, administracions, persones i empreses que contribueixen de forma decisiva a impulsar i promoure el turisme sostenible a la Catalunya rural, aquesta setmana s'han lliurat a Vilafranca del Penedès els premis del Turisme Rural Sostenible, organitzats per la Confederació del Turisme Rural i l'Agroturisme de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Barcelona, entre d'altres institucions. El programa Meteomauri de Catalunya Ràdio i el doctor en Ciències Ambientals Martí Boada han estat dos dels guardonats en aquesta nova edició dels premis.
 -  -  <br />  <br />  

La tasca de Francesc Mauri al programa Meteomauri de Catalunya Ràdio i la trajectòria del Dr. Martí Boada en defensa d'un futur més sostenible han estat dos dels guardons d' aquesta nova edició dels premis

En aquesta tercera edició, s'han convocat set modalitats de premis i s'ha incorporat un premi internacional destinat a donar visibilitat a les bones pràctiques sostenibles en els allotjaments rurals europeus: millor iniciativa per impulsar la sostenibilitat en l'activitat turística, a la Projecte Gratitud Pallars; millor iniciativa de desenvolupament rural a través del turisme, Botigues antigues de Calaf i Rutes agroalimentàries del Lluçanès; de posada en valor turístic del patrimoni cultural, a Centre d'Interpretació de la Pedra Seca; de pràctiques sostenibles en els allotjaments rurals catalans, a Masia Spa Can Pascol; de pràctiques sostenibles en el sector de la restauració, i a l'Hotel Muntanya Prullans; de pràctiques sostenibles en allotjaments rurals europeus, a l'Allotjament Rural Le Grange d'Ychippe.

Premi especial per a Martí Boada
Reconeixement Especial a una trajectòria exemplar en defensa d'un futur més sostenible, al Dr. Martí Boada per la seva llarga trajectòria d'estudi i defensa del patrimoni natural i pels seus esforços en la divulgació entre la societat catalana. En paraules de Martí Boada, aquesta va ser una "nit agradable, de mots i desitjos agradosos. De trajectòries treballades des de i per valors èticament constructius"

A l'acte hi va participar el diputat de turisme en funcions, Miquel Sàmper, qui va posar en relleu l'aposta de la Diputació per la sostenibilitat i la potenciació del turisme en el conjunt de la demarcació com a formula per generar valor i aportar prosperitat al territori.

La finalitat d'aquests premis és contribuir a fer difusió de les millors iniciatives en el camp de la sostenibilitat per tal d'impulsar el creixement del turisme a les àrees rurals de forma cada vegada més sensibilitzada en el respecte a l'entorn.

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook