Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 30 de setembre del 2021

Festival d'Educació per la Sostenibilitat aquest cap de setmana al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla organitza aquest cap de setmana el Festival d?Educació per la Sostenibilitat centrant-se en l'ODS 12: producció i consum responsable. Així, entre divendres a la tarda i diumenge al vespre, el museu serà el punt de trobada de la comunitat educativa i persones de l?àmbit de la cultura i les arts per tal de construir un nou relat que ens encamini cap a un paradigma més sostenible. Hi haurà activitats de tot tipus: tallers, taules rodones, presentacions, concerts, intervencions artístiques, etc.
El Festival d’Educació per la Sostenibilitat és una proposta singular del Museu de la Vida Rural – Fundació Carulla, una festa que celebra la seva tercera edició el divendres 1 i el dissabte 2 d'octubre

Durant dos dies, podreu conèixer de manera vivencial propostes artístiques, lúdiques i pedagògiques al voltant de l’educació cultural per la sostenibilitat.

Al [FES] hi trobareu, música, xerrades, presentacions de llibres, tallers vivencials, jocs infantils a l’aire lliure, espectacles, menjar ecològic i, sobretot, espais de trobada i creació de sinergies.

El FES s'adreça a les comunitats educatives, a professionals de l’educació en el lleure, de l’educació al llarg de la vida, a les famílies i a totes les persones interessades en la cultura que transforma!

Després del moviment m?t?re que situa la cultura com a factor clau de transformació i de la jornada Mutare Educació que va aprofundir en les relacions entre ambdós sectors, el [FES] situa ara la sostenibilitat com a repte cultural, educatiu i social compartit.

L’edició 2021 del [FES] posa l’accent en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 12: Consum i producció responsables. Comptarem amb experts en economia circular, en reciclatge, en innovació a partir de recursos naturals i sabers tradicionals, amb artistes que donen vida a objectes en desús i amb experts en educació per la sostenibilitat.


Article: MónSOStenible
Font: TES

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook