Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 1 de setembre del 2020

Ferran Tarradellas deixa de dirigir la Representació de la CE a Barcelona

Aquest 31 d'agost ha finalitzat el mandat de Ferran Tarradellas com a cap de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Gairebé 8 anys al capdavant d'aquesta Representació explicant Europa i les seves polítiques a Catalunya, i explicant Catalunya i les seves polítiques a Europa. Gran comunicador i entusiasta, Tarradellas sempre ha col·laborat amb els mitjans de comunicació que l'han requerit amb una gran predisposició que des de monSOStenible li volem agrair. Gràcies per tot i molt bona sort.
A la dreta d'aquets noticia us deixem alguns enllaços de programes de ràdio en els que va col·laborar

En la seva carta de  comiat i agraïment als mitjans de comunicació, el fins ara director d'aquesta Representació ens diu que en els gairebé vuit anys que ha tingut l'honor de dirigir aquesta oficina, ha mirat de representar humilment, però dignament l'executiu europeu, i explicar què fa la Comissió. I des de monSOStenible donem fe que ha estat així, que sempre l'hem trobat disposat quan li hem demanat col·laboració. I això també és d'agrair, així com el seu llenguatge expert, però clar i planer i -sobretot- entusiasta per explicar les polítiques verdes de la UE.

La Comissió està ara en procés de selecció de proper director o directora. I fins que es formalitzi el nou nomenament, el director de la Representació de la Comissió Europea a Espanya, Francisco Fonseca, assumeix de forma interina el càrrec de director de la Representació a Barcelona.
Article: MónSOStenible
Font: CE

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook