Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Diumenge, 12 de novembre del 2017

Expoelèctric arriba també a les llars

La 7ena edició de la fira Expoelèctric, que ha comptat amb més de 50 expositors, ha obert aquest any el seu ventall d'oferta a les llars. Així, al costat dels molts stands dedicats als vehicles elèctrics -cotxes,motos, biciletes, patinets, furgonetes- ha comptat amb un stand dedicat a la llar perquè els visitants poguessin veure com pot funcionar una llar que produeix amb energia solar l'energia que necessita per fer funcionar la llum i els electrodomestics, a més del cotxe. L'expositor, en col·laboració amb l'Institut Català de l'Energia presentava diferents pack de bateries que pemeten magatzemar l'energia produïda a partir de plaques solars.
A més d'aquest nou apartat dedicat a l'autoconsum a la llar, Expoelèctric ha comptat fins a 53 stands amb marques de vehicles elèctrics que oferien als visitants demostracions de circulació i càrrega in situ, i proves de conducció. 

La fira també ha comptat  amb nombroses marques de bicicletes, motocicletes i diferents tipus de patinets, elèctrics, que els usuaris han pogut provar, així com diferents tipologies de càrregues per aplicar als diferents vehicles.

Tanmateix, la mostra ha ofert col·loquis sobre la mobilitat elèctrica, moderats per coneguts meteoròlegs, on s'ha debatut i resolt dubtes i un concert en directe, el diumenge al matí, al mateix temps que circulaven els vehicles per demostrar que els cotxes elèctrics, a més de no emetre emissions, són silenciosos. 

Article: MónSOStenible
Font: Expoelèctric

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook