Others languages Bandera anglesa
Franšais
Deutsch
Espa˝ol
English
Italiano
Portuguŕs
Galego
Japanese
└rab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 18 de gener del 2021

Els punts de recÓrrega p˙blics de Barcelona deixen de ser gratu´ts a partir d'aquest dilluns

A partir d'aquest ddilluns 18 de gener, els punts de recÓrrega p˙blics de la ciutat de Barcelona deixaran de ser gratu´ts. Les tarifes que es comencen a aplicar la setmana vinent, i que s'estÓ donant a coneixer aquests dies a les persones usuÓries de l'aplicaciˇ smou, van des dels 0,22 euros/Kwh per la recÓrrega nocturna d'un turisme o furgoneta, fins els 0,40 euros/Kwh si la recÓrrega Ús rÓpida i diurna, passant pels 0,35 euros/Kwh si┤es tracta d'una recÓrrega rÓpida de turisme en horari nocturn o pels 0,27 euros/kwh si es tracta d'una recÓrrega normal de turisme en horari nocturn. En tots els casos, per˛ hi ha un import mÝnim, que Ús d'1 euro per les recÓrregues fetes en els aparcaments de BSM i de 2,5 euros en el carrer. TambÚ hi ha abonaments anuals per un import de 50? que, durant els primers sis mesos de l'any, s'ofereixen a la meitat de preu, Ús a dir, a 25?, per aquest primer any.
  -  -  <br />  <br />

Actualment la ciutat de Barcelona disposa de 512 punts de recàrrega en funcionament per a vehicles elèctrics (motos, turismes i furgonetes) 

En el cas de les motocicletes, els imports mínims de recàrrega són de 0,20€ en els aparcaments BSM i de 0,25€ al carrer i els imports de la recàrrega van des de 0,22€/kwh a 0,30€/kwh depenent si la càrrega es fa en aparcaments BSM o al carrer i si és normal o ràpida. També hi ha abonaments anuals per un import de 50€ que, durant els primers sis mesos de l'any, s'ofereixen a la meitat de preu, és a dir, a 25€, per aquest primer any. 

La informació sobre tots els preus i el funcionament de les recàrregues i de l'aplicació Smou es pot trobar a la pàgina web d'Endolla Barcelona: https://www.endolla.barcelona/ca
Article: MˇnSOStenible
Font: BSM

Comparteix aquesta notÝcia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook