Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 19 de febrer del 2011

Eleccions a les Cambres Agràries

Les 707 meses electorals per a les eleccions a Cambres Agràries s'han constituït amb total normalitat a partir de les 9:00 hores d'aquest diumenge arreu de Catalunya, sense que s'hagi registrat cap incidència remarcable. Així, s'han constituït un total de 207 meses electorals a la demarcació de Barcelona, 197 a la de Lleida, 151 a les comarques de Girona, i 152 a les de Tarragona. Les quatre candidatures que concorren a les eleccions d?avui són Unió de Pagesos (UP), Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores (ASAJA) i, Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya-Unión de Pequeños Agricultores (URAPAC-UPA). La votació es farà al llarg de tot el dia i finalitzarà a les 20:00 hores, hora en que es tancaran les urnes. En total, estan cridats a les urnes 29.818 professionals agraris, segons les dades del darrer cens agrari. La distribució és de 6.959 professionals a les comarques de Barcelona, 4.344 a les de Girona, 12.063 a Lleida, i 6.452 a Tarragona.
Unió de Pagesos (UP), Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC),i Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores (ASAJA) presenten candidatures a les quatre Cambres Agràries de Catalunya, repartides en cadascuna de les demarcacions, mentre que URAPAC-UPA no presenten candidatura a la Cambra Agrària de Girona.

Un cop tancada la jornada electoral, a les 20:00 hores, es procedirà al recompte dels vots emesos i, a les 21:00 hores aproximadament, el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, compareixerà des dels Serveis Centrals del DAR a Barcelona per donar a conèixer els resultats i fer una valoració de com s'han desenvolupat els comicis. Tot seguit, Joan Caball, coordinador nacional d'Unió de Pagesos, Josep Maria José, president de JARC, Rosa Pruna, presidenta d'ASAJA Barcelona, i Jaume Torra, president d'URAPAC, faran també les seves respectives valoracions dels resultats.

El Departament d'Agricultura
Article: MónSOStenible
Font: DAR

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook