Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 6 de juny del 2014

El Centre de Recursos del Vehicle Electric CREVE emprèn accions de formació

El Polígon Riera de Caldes, a Sta. Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) acull, des de l'octubre del 2013, el CREVE, un centre pioner dissenyat específicament per donar serveis en els tecnologies del vehicle elèctric lleuger, i oferir recursos de suport a les empreses del sector situades a la zona per tal de contribuir a la promoció de noves línies de negoci basades en el sector del vehicle elèctric.
El CREVE es va crear l'octubre del 2013 a iniciativa de l'ajuntament de Sta. Perpètua de Mogoda, però amb el suport d'altres ajuntaments de la zona amb presència al Polígon Riera de Caldes (La Llagosta, Polinyà, Palau Solità i Plegamans i Sentmenat). L'objectiu d'aquest projecte és oferir formació i assisitència a les empreses del sector de la mobiblitat i el transport que es plantegin fer el pas a la mobilitat elèctrica, un camí que avança lentament, però que s'intueix que haurà d'acabar substituint l'actual sistema de mobilitat basat en els derivats del petroli.

Actualment a Catalunya  només hi ha 1.300 vehicles electrics i 500 punts de recàrrega, però des del CREVE s'aposta per un futur amb mobilitat elèctrica i s'ofereix formació per quan arribi el moment, tant en l'arrenjament i manteniments de vehicles electrics (cotxes, motocicletes i bicicletes) com en el muntatge i manteniments de punts de recàrrega.
Article: MónSOStenible
Font: CREVE

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook