Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 17 de juny del 2019

El calendari d'en Jan i la Berta, un calendari del medi ambient

Les 3R, l'estalvi energètic i el consum responsable són els tres blocs temàtics amb els que està estructurat el calendari d'en Jan i la Berta, un calendari sobre medi ambient dissenyat per la Rosa Rocabayera, artesana autodidacta,que n'ha escrit els continguts, i l'Armand Gran, ilustrador, i en el que també hi han intervingut persones expertes en medi ambient com els responsables del projecte Biosfera i en psicopedagogia. I és que el calendari s'adreça principalment als infants de la família per a fer-los reflexionar, generar consciència sobre el medi ambient, i mostrar-los maneres de fer les coses diferents, més respectuoses amb l'entorn, però molt divertides. El projecte del calendari no és nou, però podriem dir que comença una nova etapa i els seus promotors han engegat una campanya de micromecenatge per finançar-ne l'edició.
 -  -  <br />  <br />  
El calendari està fet amb paper reciclat, amb tintes vegetals, sense espiral i sense embolcall

La Rosa Rocabayera va començar al 2002 amb aquest projecte i va fer el calendari durant més de 10 anys. Després el va deixar d'editar i el 2017 va reemprendre la idea amb més força i més convenciment. La idea de fer la campanya de micromecenatge amb Goteo és perquè aquest portal només accepta propjectes d'interès social

La intenció de la Rosa és que els missatges i els suggeriments que ofereix el calendari vagin calant: "Un calendari fa mantres" diu, i com que el tens penjat tot l'any, cada 30 mes, dia a dia, va calant un missatge.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook