Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 31 de març del 2012

El Bicibox amplia el temps màxim d'estacionament fins a 24 hores ininterrompudes sense cap cost addicional

El Bicibox, xarxa d'aparcament segur per a bicicletes ha ampliat el temps màxim d'estacionament fins a 24 hores ininterrompudes (a partir de les quals s'ha de treure al menys 30 minuts), sense cap cost addicional al de l'abonament, i tantes vegades com es vulgui. Abans, aquest límit era de 12 hores. L'empresa concessionària ha pres aquesta mesura, així com també la de mantenir la gratuïtat del servei fins a principis de la tardor per a tots aquells ciutadans que es donin d'alta, amb la finalitat de promocionar el coneixement d'aquest nou servei que des de principis de març funciona globalment a 11 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, de forma pionera.
Igualment, l'empresa mantindrà la gratuïtat del servei per a tots els que s'hi apuntin en els propers mesos, i pels que ja són abonats, com a mesura promocional

Actualment, el servei disposa d'un total de 123 estacions Bicibox, que en conjunt ofereixen als usuaris 1.316 places individuals d'aparcament segur per estacionar la bicicleta. Més de 500 ciutadans s'han abonat al Bicibox des del seu inici. Setmanalment, el servei registra uns 1.300 usos setmanals.

Municipis on funciona el bicibox
Els 11 municipis on funciona el Bicibox són: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans.

Les estacions del Bicibox es distribueixen estratègicament per les ciutats i s'ubiquen a prop d'equipaments dels municipi i de les principals estacions de transport públic, amb l'objectiu concret d'integrar la bicicleta en la cadena del transport i facilitar als usuaris el transbordament des de la seva bicicleta amb els transports públics i afavorir la mobilitat sostenible.

El Bicibox és un instrument que s'emmarca en un context d'impuls i recolzament de la mobilitat en bicicleta per afavorir el seu ús com a mitjà de transport quotidià, tant dins el municipi com en el marc de l'àrea metropolitana de Barcelona.

El Bicibox és una actuació que està desenvolupant l'Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb els municipis, els quals, al seu torn, estan posant en marxa iniciatives en la línia de fomentar la mobilitat en bicicleta.

El Bicibox és un servei que s'integra en aquest context i contribueix positivament a aquesta finalitat, aportant una solució a la necessitat dels ciclistes quotidians de disposar d'aparcaments segurs.

 

 

Article: MónSOStenible
Font: AMB

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Informació relacionada

Dilluns, 15 de juliol del 2019
Pacte nacional per a la mobilitat sostenible i segura