Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 26 d'octubre del 2018

Ecoviure torna aquest cap de setmana a Manresa

El Palau Firal de Manresa acull fins aquest diumenge, una nova edició d'Ecoviure un certamen que vol ser un punt de trobada de persones i professionals implicats en la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta. Ecoviure, que enguany arriba a la 20a edició, és la fira de referència a la Catalunya Central en tot allò relacionat amb el medi ambient, la sostenibilitat i l'ecologia, i una de les pioneres a Catalunya en aquest àmbit.
La fira Ecoviure se celebra enguany els dies 27 i 28 d'octubre al Palau Firal de Manresa, i suma esforços amb la fira Cuida't, que se celebrarà els mateixos dies, en el que suposa una primera experiència al Bages per sumar esforços entre fires amb un públic similar, convertint el Palau Firal en la seu d'un gran esdeveniment dedicat a la cura del medi ambient i de les persones. Tot i que coincidiran en lloc i en dates, cadascuna de les fires tindrà un espai diferenciat i el seu propi programa d'actes.

Ecoviure va néixer l'any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta. La Comissió Organitzadora d'Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats.

Uns criteris d'admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s'exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d'Ecoviure.

 

Article: MónSOStenible
Font: Ecoviure- Diputació de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Enllaços

Web Ecoviure

Informació relacionada

Dissabte, 27 d'octubre del 2018
Fira ECOVIURE -27 i 28 d'octubre- Palau Firal- MANRESA