Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 21 d'agost del 2017

Eclipsi de sol

Dilluns 21 d'agost va tenir lloc un eclipsi sol. A Europa, l'eclipsi es va poder veure de forma parcial, igual que a Centreamèrica i al nord de Sudamèrica. A Catalunya, el fenòmen no va ser visible, i pel que fa a España, l'única zona des d'on es va poder veure és Galicia i Lleó,, i una mica des de la zona de Salamanca i les Illes Canàries. A España, l'eclipsi es va començar a veure's al voltant de 3/4 de 9 del vespre i va arribar al seu punt àlgit a les 21h. Des de la pàgina web de la NASA es va poder seguir l'eclipsi en directe. Un eclipsi de sol succeeix quan la Lluna passa entre el Sol i la Terra, i la Lluna cobreix totalment o parcial el Sol en una posició concreta de la Terra.
Eclipsi solar 2014 -  - NASA <br />  <br /> Eclipsi solar 2014
Autoria: NASA
 

Per observar els eclipsis és important no mirar directament el sol sense la protecció de filtres especials, ja que es poden produir greus cremades a la retina.
Una forma segura de veure i seguir l'eclipsi des de qualsevol lloc del món és per Internet. Des de la pàgina web de la NASA, es va poder seguir perfectament: https://www.nasa.gov/eclipse2017

 

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook