Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 1 de juliol del 2019

Desactivada l'Alerta del pla PROCICAT un cop finalitzada l'onada de calor

L'Alerta de l'onada de calor va començar el passat dimarts, 25 de juny, i s'ha allargat fins aquest dilluns, assolint les temperatures màximes de més de 40º el cap de setmana. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, els dies més calorosos van ser el divendres 28 i el dissabte 29, quan es van mesurar fins a 43,6 ºC a Artés (Bages) o 43,8 ºC a Alcarràs, respectivament. Està previst que a finals de setmana repuntin les temperatures, amb la possibilitat d'una nova onada de calor que se sumaria als efectes de l'episodi que es tanca ara. Protecció Civil demana estar atents als possibles avisos que s'emetin al respecte, i recorda que es manté elevat el risc d'incendi forestal per la qual cosa cal extremar les precaucions en les activitats prop del medi natural.
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat aquet dilluns a la tarda la fase d'ALERTA del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor, un cop el Servei Meteorològic de Catalunya ha tancat l'episodi

Al llarg de tots els dies que s'ha mantingut l'ALERTA, des del CECAT de Protecció Civil s'ha fet seguiment amb els ajuntaments i altres organismes, de les possibles incidències de l'onada de calor entre la població i s'ha coordinat la posada en marxa de mesures preventives per als més vulnerables, com la gratuïtat de les piscines municipals.

Està previst que a finals de setmana repuntin les temperatures, amb la possibilitat d'una nova onada de calor que se sumaria als efectes de l'episodi que es tanca ara. Protecció Civil demana estar atents als possibles avisos que s'emetin al respecte, i recorda que es manté elevat el risc d'incendi forestal per la qual cosa cal extremar les precaucions en les activitats prop del medi natural.
Article: MónSOStenible
Font: Protecció Civil

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook