Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 19 de novembre del 2020

Convocatòria del govern espanyol per trobar projectes relacionats amb l'hidrogen a Espanya

La ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic Teresa Ribera ha anunciat avui, en el marc de la jornada "Hidrògen Renovable, una oportunitat per a Espanya" que el Govern obre una convocatòria per trobar projectes relacionats amb l'hidrogen a l'Estat en què han estat presents diferents actors de la cadena de valor nacional d'l'hidrogen.. A la jornada, organitzada pel mateix ministeri, hi han participat diferents actors de la cadena de valor nacional d'l'hidrogen. La convocatòria estarà oberta fins el proper 19 de desembre.
La ministra ha convidat a tots aquells relacionats amb el sector que, a través del web, facin arribar els seus projectes al Govern. D'aquesta manera, l'Executiu es pot començar a configurar un mapa de la situació que hi ha a Espanya en l'àmbit de l'hidrogen. Així, les persones i/o empreses poden presentar els seus projectes indicant en què poden ajudar,, en quina fase de la cadena de valor se situen, quins serien els millors mecanismes per trobar la viabilitat financera de les seves iniciatives, què aporten a la carrera cap a la descarbonització i quin estalvi de diòxid de carboni (CO2) suposen.

 En el seu discurs, Ribera ha destacat el compromís de país entorn de la descarbonització i l'emergència climàtica a través de mecanismes concrets que poden ajudar a assolir els objectius de reducció d'emissiones i a la vegada generar llocs de treball, innovació i oportunitats industrials.
Article: MónSOStenible
Font: miteco

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Informació relacionada