Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Diumenge, 18 de juny del 2017

Contaminació ambiental per diòxid de nitrogen NO2 a la zona de Barcelona, Vallès i Baix Llobregat.

Un cop es dona per finalitzada l'onada de calor, la Direcció General de Qualitat Ambiental ha informat a Protecció Civil de la Generalitat de la previsió de possible superació del llindar d'informació d'ozó troposféric avui la zona de del Baix Llobregat, la Catalunya Central i l'Alt Llobregat. A més, es manté l?episodi de contaminació ambiental per diòxid de nitrogen NO2 a la zona de Barcelona, Vallès i Baix Llobregat. Protecció Civil ha traslladat aquesta informació als ajuntaments de les zones afectades per aplicar les mesures preventives i de seguiment.
Protecció Civil tanca l'Alerta del Pla PROCICAT un cop finalitzada l'onada de calor, que ha fet superar el llindar de temperatura extrema a 45 municipis.
Des de l'inici de l'onada de calor el 061 CatSalut Respon ha atès 223 incidents relacionats amb l'onada de calor. Diumenge matí, un ciclista de 66 anys ha mort al Bages per un possible cop de calor. El telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha atès 80 trucades relacionades amb l'episodi d'onada de calor


Article: MónSOStenible
Font: Protecció civil

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Informació relacionada