Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 6 de novembre del 2017

El Contenidor d'Or, el concurs de municipis per augmentar el reciclatge de vidre

Les ciutats de Granollers, Girona, Lleida, Tarragona, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Badalona, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, el Prat del Llobregat, Vilafranca del Penedès, i Vilanova i la Geltrú participen al concurs El Contenidor d'Or, promogut per l'entitat Ecovidrio i una dotzena d'ajuntaments, que han començat aquest mes de novembre i s'allarga fins el 30 d'abril.
 -  -  <br />  <br />  
Ecovidrio és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a la gestió del reciclatge d'envasos de vidre arreu d'Espanya i, juntament amb la col·laboració de dotze ajuntaments de Catalunya, duu a terme una campanya de sensibilització a la ciutadania, que s'articula a partir del concurs El Contenidor d'Or. Aquest concurs pretén generar incentius a la població per promoure el reciclatge a les ciutats així com la importància dels beneficis socials, mediambientals i econòmics que comporta el reciclatge.

La prova consistirà en quantificar els residus de vidre que es reciclen cada mes a la ciutat i es compararan els reciclats amb les dades dels mesos de l'any anterior. La ciutat guanyadora serà la que superi la seva pròpia taxa de l'any passat i assoleixi l'increment més gran en volum de reciclatge de vidre. El premi és una dotació econòmica destinada a un projecte amb retorn social per al municipi.

Es podrá seguir la competició a través de la página web d'El Contenidor d'Or, on es coneixerà mensualment el municipi guanyador i el rànquing del concurs.

Article: MónSOStenible
Font: Ecovidrio

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Enllaços

Web El Contenidor d'Or

Informació relacionada