Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 6 d'agost del 2011

Capturen un varà de la sabana a Llagostera

Efectius del Cos d'Agents Rurals del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, han capturat un exemplar de varà de la sabana, que es trobava dins l'hort d' una finca de Llagostera (Gironès). Els varans de la sabana són uns rèptils originaris de l' Àfrica, que tenen una mandíbula forta i unes dents molt esmolades. Per això, la seva mossegada es considera molt perillosa.
El varà de la sabana és un rèptil originari de les sabanes de l'Àfrica central i subsahariana que pot superar el metre de longitud

L'exemplar capturat, de mig metre aproximadament de llargada, va ser alliberat per error per uns operaris que estaven fent obres al Casino de Llagostera. Els agents rurals, en col·laboració amb la policia local del municipi, van realitzar diferents batudes per trobar l'animal. Finalment, va ser la trucada d'un veí, la que va alertar de la presència del varà a l'hort de casa seva. El rèptil, que estava sobre un hivernacle prenent el sol, va ser capturat mitjançant la col·locació d'una gàbia trampa i va ser traslladat després, en perfecte estat, al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya.

Article: MónSOStenible
Font: DARPAMN

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook