Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 13 de novembre del 2017

Barcelona publica el web Barcelona pel Clima

Coincidint amb la Conferència de Canvi Climàtic COP 23, Barcelona ha publicat el nou web "Barcelona pel Clima" que té per objectiu ser un portal de referència sobre canvi climàtic a la ciutat. Documents estratègics, accions, recursos i informació sobre els 9 projectes del Compromís de Barcelona pel Clima són alguns exemples de què s'hi pot trobar.
El nou web "Barcelona pel Clima" ha estat elaborat amb la col•laboració de l'equip de projecte de Comunicació del Compromís de Barcelona pel Clima, format per membres de la xarxa Barcelona + Sostenible.
La presentació s'ha fet a la Cimera del Clima, la COP 23, que s'està celebrant aquests dies a la ciutat alemnaya de Bonn i a la que hi ha assistit una delegació Barcelonina encapçalada per la tinenta d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el Comissionat d'Ecologia, Frederic Ximeno, que han signat un nou compromís internacional amb les principals ciutats mundials per reafirmar el compromís d'aquestes en la lluita contra el canvi climàtic. Els representants de Barcelona també han assistit a sessions de debat i han participat en trobades bilaterals amb altres representants municipals mundials.

Article: MónSOStenible
Font: Barcelona+ Sostenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook