Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 9 d'abril del 2011

Aquest diumenge, 5a Festa del Reciclatge a Martorell

Aquest diumenge, 10 d'abril Martorell celebra la 5a edició de la Festa del Reciclatge a la Plaça de les Cultures. De a 10.00 a 14.00 hores, es faran un seguit de tallers infantils i activitats adreçades a nens i nenes de 6 a 12 anys i per a famílies i nens i nenes de més de 12 anys. A les 11.00 hores es farà una xocolatada de comerç just amb gots compostables per a tots els assistents. La festa clourà amb un espectacle titulat "El medi content" del grup d'animació infantil "La Bicicleta", a partir de les 12.00 hores.
Tallers de manualitats amb residus
Els tallers de manualitats amb residus (de joguines reciclades, ‘Eco-marc fotogràfic', d'elaboració de xapes per la solapa ‘Jo reciclo, i tu?', de construcció d'instruments musicals ‘Els laberints del so' (es construeix un saxofon i hi haurà altres instruments exposats) estan adreçades a nens i nenes de 6 a 12 anys.
Jocs ambientals per a majors de 12 anys
Les activitats adreçades per a famílies i nens i nenes majors de 12 anys seran un seguit de jocs ambientals com ara ‘Trencaclosques gegant dels residus'; ‘L'oca del reciclatge', elaborada per alumnes de l'Institut Pompeu Fabra; inflables del reciclatge cedits per l'Agència de Residus de Catalunya; la ‘gimcana selectiva' i la ‘cucanya reciclada' amb jocs com la pesca del residus, curses de sacs, endevina quin residu és...
Informació sobre la recollida selectiva

Durant la Festa del Reciclatge es podrà visitar el punt informatiu sobre la recollida selectiva de residus on s'entregarà el cubell i les bosses per reciclar a qui encara no les tingui. A més es farà una visita guiada a l'exposició "On va allò que llencem" al vestíbul del Centre Cultural. També es podrà visitar l'exposició de l'empresa social Solidança "Roba amiga" i tallers de reutilització de roba on s'entregarà un val de descompte a les seves botigues de roba de segona mà a qui porti 5 kg de roba usada.  


Article: MónSOStenible
Font: Ajuntament de Martorell

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook