Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 2 de juliol del 2018

Alumnes de l'Escola d'Aprenents de SEAT creen un kart elèctric

Un grup d'alumnes de l'Escola d'Aprenents de SEAT ha creat un kart elèctric, guanyador dels premis FP Emprèn, en la categoria d'Indústria. Amb el seu kart elèctric, l'equip ha obtingut la segona posició a la cursa Kar Academy al circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló.
Alumnes de segon curs del cicle formatiu de Mecanització i Manteniment Electromecànic de SEAT han guanyat el premi FP Emprèn pel seu kart elèctric, que ha estat escollit com el millor projecte industrial per la seva qualitat i millora en el sector, a partir de la coherència, viabilitat, consistència i valor afegit del nou invent. 

Un exemple clar de la importància ha estat el resultat del kart a la cursa Kart Academy d'aquest cap de setmana, en què ha obtingut la segona posició, malgrat un problema de motor a la carrera de resistència, després d'haver tingut un rendiment superior a la resta de proves. Laura Carnicero, responsable de formació de SEAT i directora de l'Escola d'Aprenents, assegura que l'èxit del kart elèctric és una mostra del futur de la indústria automobilística. Article: MónSOStenible
Font: SEAT

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Informació relacionada