Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 25 de juliol del 2011

Alt risc d'incendi al terç sud del País

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha emès un avís de situació de pre-alerta del Pla INFOCAT (Pla especial d?emergències per incendis forestals de Catalunya) derivat de la situació meteorològica que afectarà el terç sud del país, al llarg del dia d?avui. Aquesta àrea del País es veurà afectada per l?entrada de vents de component nord-oest (amb velocitats sostingudes de 40-45 km/h amb ratxes que poden arribar als 70-80 km/h), humitats baixes (entre 30-35 %) i temperatures altes que superaran els 30 graus.
Un cop valorades aquestes dades, la Direcció General de Protecció Civil ha emès l'avís de pre-alerta del Pla INFOCAT a les comarques del Baix Camp, Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Garrigues, Montsià, Noguera, Pla d'Urgell, Priorat, Segrià i Terra Alta. A més, d'acord amb el Decret 64/1995, queden anul·lades les autoritzacions per fer foc a les comarques del Baix Camp, Baix Ebre i Ribera d'Ebre.

Des del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya (CECAT), de la Direcció General de Protecció Civil, es fa un seguiment continuat de la situació, especialment als àmbits de major vulnerabilitat i població de les comarques abans indicades.

Podeu fer seguiment de la informació al twitter de la Direcció General de Protecció Civil @emergenciescat  

Article: MónSOStenible
Font: Protecció Civil

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook