Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 11 d'agost del 2015

Agricultura es reuneix amb el sector per concretar l'estratègia de lluita contra el cargol poma i explicar el funcionament de l'ajut de cooperació previst en el nou PDR

El Director General d'Agricultura i Ramaderia, Alfons Vilarrasa, va reunir-se el passat divendres, 7 d'agost a Amposta, amb cadascuna de les entitats implicades en la lluita contra el cargol poma: Comunitats de Regants, Cooperatives d'Arrossaires, Organitzacions Professionals Agràries, Prodelta, SEO/BirdLife i Caçadors, per a concretar l'estratègia de lluita contra el cargol poma després de la collita de l'arròs prevista per al proper mes de setembre.
També la Directora de Desenvolupament Rural, Esther Peña, va explicar a les entitats del sector les normes de funcionament de l'ajut de Cooperació previst en el nou PDR per a la lluita contra el cargol poma, tant pel que fa a la composició del Grup Adhoc com al reglament de règim intern. Aquest ajut té un pressupost de 5M d'euros durant el període 2015-2020.

Durant aquesta setmana continuaran les reunions a nivell tècnic per tal d'establir tots els detalls de l'estratègia de lluita i properament es convocarà la Comissió Tècnica de Seguiment, integrada per representants de totes les entitats del sector arrossaire, el Parc Natural i SEO/BirdLife. En els propers dies també està previst reunir totes les administracions que tenen responsabilitats sobre les actuacions de lluita contra el cargol al riu Ebre.

En les reunions del passat divendres es va acordar que els dies 25 i 26 d'aquest mes d'agost a Amposta i Deltebre el DARP farà reunions informatives amb tots els agricultors arrossaries de la dreta i esquerra del delta de l'Ebre per a informar-los de les mesures concretes a dur a terme immediatament després de la collita de l'arròs.
Article: MónSOStenible
Font: DAAM

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook