Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 3 d'agost del 2017

Agendes escolars per promoure els Objectius de Desenvolupament Sostenible

La Diputació de Barcelona ha editat un total de 75.000 agendes i 6.000 calendaris del medi ambient i el desenvolupament del curs escolar 2017-2018 per distribuir entre els estudiants dels centres educatius de 123 municipis integrats en la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Les agendes i els calendaris escolars d'aquest curs estan centrats en la divulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.
 -  -  <br />  <br />  
Les agendes i els calendaris recorden els 17 objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides per aconseguir el repte extraordinari d'eradicar la pobresa, combatre la desigualtat i la injustícia i promoure un desenvolupament sostenible per fer fronat al canvi climàtic.

Al llarg de l'agenda es van exposant els diferents objectius a través de les activitats didàctiques i informacions setmanals relacionades amb el coneixement i les actuacions necessàries per aconseguir-los. Entre aquests objectius de Nacions Unides hi ha posar fi a la pobresa i la fam, que tothom pugui tenir bona salut i aigua neta, l'energia sostenible i assequible, el treball decent i el creixement econòmic, les comunitats sostenibles, el consum responsable i la producció, l'educació de qualitat, la igualtat de gènere, l'apoderament femení o la reducció de les desigualtats.

L'agenda escolar i els calendaris són un instrument especialment adequats per als alumnes pel seu ús diari al llarg del curs escolar, i proposant-los accions vinculades amb aquests objectius que han de contribuir en avançar cap una societat ambientalment, econòmicament i socialment més justa i sostenible, eradicar la pobresa i la desigualtat i promoure comportaments proambientals que permetin fer front al canvi climàtic i als altres problemes que amenacen el planeta.
Article: MónSOStenible
Font: Diputació de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook