Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 25 de març del 2020

Activació del NEUCAT en fase d'alerta

En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d'ALERTA pels dies 25 i 26 de març.
foto]

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha emès un comunicat mitjançant el qual s'activa el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d'alerta, pels dies 25 i 26 de març 

Així, per aquest dimecres 25 de març, la cota de neu rondarà els 600 metres en general, tot i que al Pirineu occidental serà més alta i voltarà els 900 metres. Els ruixats podran ser en forma de neu granulada. El llindar representatiu que es pot superar a nivell de Catalunya serà d'un gruix superior a 5 cm a cotes superior a 700 metres. De distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada de caràcter local.

Per dijous 26 de març, la cota de neu oscil·larà entre els 400 i 600 metres en general, tot i que en moments de xàfec es situarà localment per sota. Seran ruixats dispersos i localment en forma de neu granulada. El llindar representatiu que es pot superar a nivell de Catalunya serà d'un gruix superior a 2 cm a cotes superior a 500 metres. De distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada de caràcter local.

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per nevades a l'enllaç http://interior.gencat.cat/nevades

Article: Monsostenible
Font: Protecció Civil

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook